Barovi na vodi


Barovi na vodi, su nešto potpuno novo na našem i inostranom tržištu, kao i ujedno na našem sajtu. Barovi na vodi su postavljeni na 200m od obale i jedini prilaz je sa vodene strane (brodom, čamcem), a firma „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ već je ovakve projekte uspešno realizovala, sa kojima se i ponosi.

Bar na vodi ima veliku nosivost i može da primi veliko opterećenje. Bar na vodi je napravljen da omogući, zadovolji i prilagodi se najvišem standardu. Napravljen je od impregniranog, lameliranog drveta i kompozitnog materijala.

Plutajući bar, može biti stacioniran ili pokretan objekat, pažljivo dizajniran tako da može da se uklopi u okolinu arhitekture, prirode ili gradskog pejzaža. Kao i kuće na vodi, šank na vodi može biti pozicioniran na rekama, jezerima, zalivima, morima.

Naš „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ barovi na vodi ima kompaktni dizajn koji nudi, opuštanje, komfor i privatnost. Na određenoj udaljenosti od same obale, bar na vodi nudi potpunu privatnost. Idealan je za morski zaliv kao i za jezera.

Izgradnja i prodaja barova na vodi Aleksić – Srbija. Kontaktirajte nas i izaberite neke od naših plutajućih barova. Barovi na vodi Aleksić.

 

Bar na vodi 1a 10a 10