O nama


Porodična firma „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ se bavi proizvodnjom, plovnih objekata: (splavova-kuća na vodi, splavova-restorana, splavova-kafića, splavova-poslovnih objekata), šanka na vodi, katamarana, čamaca, pontona, platformi-molova, marina itd. Plovni objekti su napravljeni od visoko kvalitetnih odabranih materijala, zajedno sa izuzetnim enterijerom i završnim eksterijerom. Moderan, efikasan i profesionalno izgrađen, sa shvatanjem suštinom modernog života.

Naš proizvodni program kako enterijera i eksterijera, tako i proizvodnja metalnih pontona, splavova, konstrukcija se zasniva isključivo na kvalitetnim materijalima a da pritom cenu približimo svakom potencijalnom kupcu. Odgovorno tvrdimo da su materijali koji su ugrađeni u naše proizvode pažljivo odabrani što garantuje kvalitet i dugotrajnost.

Proizvodnja naših proizvoda se odvija na dve lokacije. Proizvodnja stolarije i svih drvenih aplikacija odvija se u radionici u Starčevu, gde postoji i izložbeni prostor. Izrada metalnih proizvoda, pontona, marina, mostova, konstrukcija, prikolica… odvija se u radionici u Ivanovu u samoj blizini Dunava, koji pruža niz povoljnosti što se tiče izrade i transporta.

Tokom cele godine možete uživati u otvorenom načinu života u krugu, u potpunoj harmoniji sa prirodom.

„Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić “