Splavovi – restorani


Splavovi – restorani su plutajuće jedinice, napravljeni od visoko kvalitetnih odabranih materijala, zajedno sa izuzetnim enterijerom i završnim eksterijerom. Moderani, efikasani i profesionalno izgrađeni, sa shvatanjem suštinom modernog života. Splavovi – restorani su napravljeni za aktivne vlasnike koje cene visok kvalitet, dizajn, komfor, stabilnost i sigurnost. Splavovi – restorani  su konceptualni planovi koji mogu biti modifikovani u skladu sa željama kupaca.

Splavovi – restorani su pažljivo dizajnirane tako da se može uklopiti u okolinu arhitekture, prirode ili gradskog pejzaža. Izrada Splavova – restorana po sistemomu „ključ u ruke“ (sa elektroinstalacijom, vodovodnom i kanalizacionom mrežom, izolacijom, podovima-(parket, laminat, Decking), stolarijom (drvenom, PVC, ALU), kuhinjom, kupatilom, terasom, ostavom, solarnim panelima, mostom, vezivna sredstva..), tokom cele godine.

Splavovi – restorani se inače izrađuju na kvalitetnim pontonima po želji, meri i obliku kupaca, uz stalne konsultacije sa klijentom i (ukoliko želite) vašim prisustvom u toku izrade. Splavove – kafiće isporučujemo u različitim fazama izrade sa visikokvalitetnom opremom, zavisno od stepena funkcije i zahteva kupaca. Pri izradi splavova – restorana „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ garantuje odličan kvalitet, aktraktivan izgled i veoma pristupačne cene.

Boravak na vodi retko koga može ostaviti ravnodušnim a naročito je koristan za sve one koji žive u gradu i gradskoj vrevi. Divno je imati svoje mesto u prirodi, zato ostvarite svoj san i oslonite se na porodičnu firmu „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ koja će izgraditi splav – restoran po vašoj želji i potrebama. Obezbedite sebi mesto, ukažite nam poverenje a mi ćemo Vam uzvratiti kvalitetom izrade, pristojnom cenom i dogovorenim vidom plaćanja.

Izgradnja i prodaja splavova -restorana Aleksić – Srbija. Kontaktirajte nas i izaberite neke od naših splavova – restorana. Splavovi Aleksić.

 

101 100 OLYMPUS DIGITAL CAMERA