Splavovi – privreda


Splavovi – privreda (restorani, kafići, kancelarije na vodi, hosteli) su plutajuće jedinice, napravljeni od visoko kvalitetnih odabranih materijala, zajedno sa izuzetnim enterijerom i završnim eksterijerom. Moderani, efikasani i profesionalno izgrađeni, sa shvatanjem suštinom modernog života. Splavovi – za prvredu su napravljeni za aktivne vlasnike koje cene visok kvalitet, dizajn, komfor, stabilnost i sigurnost. Splavovi – za privredu  su konceptualni planovi koji mogu biti modifikovani u skladu sa željama kupaca.

Splavovi – privreda (restorani, kafići, kancelarije na vodi, hosteli), su pažljivo dizajnirani tako da se može uklopiti u okolinu arhitekture, prirode ili gradskog pejzaža. Izrada Splavova po sistemomu „ključ u ruke“ (sa elektroinstalacijom, vodovodnom i kanalizacionom mrežom, podovima-(parket, laminat, Decking), stolarijom (drvenom, PVC, ALU), kuhinjom, kupatilom, kompletnim sređivanjem, terasom, ostavom, solarnim panelima, mostom, vezivna sredstva..), tokom cele godine.

Splavovi – za privredu se inače izrađuju na kvalitetnim pontonima po želji, meri i obliku kupaca, uz stalne konsultacije sa klijentom i (ukoliko želite) vašim prisustvom u toku izrade. Splavove isporučujemo u različitim fazama izrade sa visikokvalitetnom opremom, zavisno od stepena funkcije i zahteva kupaca. Pri izradi splavova – za privredu „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ garantuje odličan kvalitet, aktraktivan izgled i veoma pristupačne cene.

Boravak na vodi retko koga može ostaviti ravnodušnim a naročito je koristan za sve one koji žive u gradu i gradskoj vrevi. Divno je imati svoje mesto u prirodi, zato ostvarite svoj san i oslonite se na porodičnu firmu „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ koja će izgraditi splav po vašoj želji i potrebama. Obezbedite sebi mesto, ukažite nam poverenje a mi ćemo Vam uzvratiti kvalitetom izrade, pristojnom cenom i dogovorenim vidom plaćanja.

Izgradnja i prodaja Splavova – privreda (restorani, kafići, kancelarije na vodi, hosteli). Kontaktirajte nas i izaberite neke od naših splavova. Splavovi Aleksić.

 

,, 101 100, OLYMPUS DIGITAL CAMERA ,