Splavovi – Plutajući objekti


Naši splavovi su plutajuće jedinice, napravljeni od visoko kvalitetnih odabranih materijala, zajedno sa izuzetnim enterijerom i završnim eksterijerom. Moderan, efikasan i profesionalno izgrađen, sa shvatanjem suštinom modernog života. Splavovi su napravljeni za aktivne vlasnike koje cene visok kvalitet, dizajn, komfor, stabilnost i sigurnost. Splavovi su konceptualni planovi koji mogu biti modifikovani u skladu sa željama kupaca.

Kuće na vodi su pažljivo dizajnirane tako da se može uklopiti u okolinu arhitekture, prirode ili gradskog pejzaža. Izrada splavova po sistemomu „ključ u ruke“ (sa strujom, vodom, izolacijom, podovima-(parket, laminat, Decking), stolarijom (drvenom, PVC, ALU), kuhinjom, kupatilom, terasom, ostavom, solarnim panelima, mostom, vezivna sredstva..), tokom cele godine.

Splavovi se inače izrađuju na kvalitetnim pontonima po želji, meri i obliku kupaca, uz stalne konsultacije sa klijentom i (ukoliko želite) vašim prisustvom u toku izrade. Splavove isporučujemo u različitim fazama izrade sa visikokvalitetnom opremom, zavisno od stepena funkcije i zahteva kupaca. Pri izradi splavova „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ garantuje odličan kvalitet, aktraktivan izgled i veoma pristupačne cene.

Boravak na vodi retko koga može ostaviti ravnodušnim a naročito je koristan za sve one koji žive u gradu i gradskoj vrevi. Divno je imati svoje mesto u prirodi, zato ostvarite svoj san i oslonite se na porodičnu firmu „Splavovitek & Marinas & N’ – Aleksić“ koja će izgraditi splav po vašoj želji i potrebama. Obezbedite sebi mesto, ukažite nam poverenje a mi ćemo Vam uzvratiti kvalitetom izrade, pristojnom cenom i dogovorenim vidom plaćanja.

Izgradnja i prodaja splavova (kuća na vodi) Aleksić – Srbija. Kontaktirajte nas i izaberite neke od naših splavova. Splavovi Aleksić.

 

 19389752_10208982337788003_1773106697_n  02 OLYMPUS DIGITAL CAMERA,,Splav 72kvm,,Splav 69 kvm,88kvm2,OLYMPUS DIGITAL CAMERA,Splav 68 kvm,,glavna30kvm,Splav 35 kvm Splav 50 kvm,Splav 64 kvm,glavna